Fiskkring 12+ is de plek waar tieners van klas 1 t/m 3 eens per maand bij elkaar komen. We starten met een maaltijd, ijsbreker en kijken samen naar een filmpje. Vervolgens hebben we kleine groepen tijd n.a.v. het filmpje. Natuurlijk sluiten we af met een hapje en een drankje. Dit jaar zijn er vaste kleine groepen waardoor je elkaar ook echt kunt leren kennen.

  • Wanneer: 1x per maand (Zie flyer)
  • Waar: In het Jeugdhonk/Keerpunt
  • Tijdstip: 18.00 – 21.00 uur

De filmpjes die we kijken maken onderdeel uit van Alpha Youth film series. Aan de hand van deze filmpjes is er gesprek in kleine groepen en met de mentor.

 

Mentor

Waarom een mentor? Wij hopen dat wat je geleerd hebt ook gaat toepassen in jouw eigen leven zodat je steeds meer op Hem gaat lijken. Een mentor kan je daar bij helpen. Een mentor helpt jou om te begrijpen wat er verteld is, toe te passen in jouw eigen leven. Een mentor gaat samen met jou het gesprek aan over het filmpje wat je gezien hebt bij de laatste Fiskkring.

Wie is mijn Mentor? Jij mag kiezen wie! Je zoekt iemand uit waarbij het haalbaar is om 1x per maand mee af te spreken. Een pake, beppe, oom of tante of een goede vriend (Of iemand van de leiding). Jij zorgt voor iemand waar je je veilig bij voelt, waar openheid is. Iemand die een levende relatie heeft met God. Afstand kan een belemmering zijn, maar Skype of FaceTime kan heel handig zijn. Jij nodigt hem of haar uit voor 9 oktober, de mentoravond. Op deze informatieavond vertellen we wat, hoe en waarom! (We raden je niet aan om je vader of moeder te kiezen, die zijn al (en veel meer) een soort mentor voor je. Naast je ouders is het goed om een aanspreekpunt te hebben. Tijdens het startweekend hoor je er meer over.

Trailer Alpha Youth film series