Fiskkring 15+ is de plek waar de bovenbouw tieners eens per maand bij elkaar komen. De inhoud van het seizoen is in overleg met de tieners zelf samengesteld. Bij de aangedragen onderwerpen zijn we op zoek gegaan naar een specialist. Iemand die zich in het onderwerp heeft verdiept en iemand met een christelijk wereldbeeld. Zodat we samen met elkaar in gesprek kunnen gaan over het onderwerp, natuurlijk gaat de Bijbel open om te ontdekken wat God daarover te zeggen heeft. Daarnaast hebben we ervoor gekozen zo nu en dan een dagje ‘fun’ met elkaar te beleven. Natuurlijk sluiten we iedere avond af met een hapje en een drankje. Dit jaar is er 1 vaste locatie en een vast team wat de avond zal begeleiden. Hierdoor ontstaat er ruimte voor relatie en echt onderling contact. Neem gerust je vrienden mee!

  • Wanneer: 1x per maand (Zie flyer)
  • Waar: In het Jeugdhonk
  • Tijdstip: 18.00 – 21.00 uur

Mentor

Daarnaast raden we je aan op zoek te gaan naar een mentor. De onderwerpen worden ook doorgegeven aan je mentor. Zodat je met hem/haar nog eens gericht kunt doorpraten. Waarom een mentor? Wij hopen dat wat je geleerd hebt ook gaat toepassen in jouw eigen leven zodat je steeds meer op Hem gaat lijken. Een mentor kan je daar bij helpen. Een mentor helpt jou om te begrijpen wat er verteld is, toe te passen in jouw eigen leven. Een mentor gaat samen met jou het gesprek aan over de laatste Fiskkring.

Wie is mijn Mentor? Jij mag kiezen wie! Je zoekt iemand uit waarbij het haalbaar is om 1x per maand mee af te spreken. Een pake, beppe, oom of tante of een goede vriend (Of iemand van de leiding). Jij zorgt voor iemand waar je je veilig bij voelt, waar openheid is. Iemand die een levende relatie heeft met God. Afstand kan een belemmering zijn, maar Skype of FaceTime kan heel handig zijn. Jij nodigt hem of haar uit voor 9 oktober, de mentoravond. Op deze informatieavond vertellen we wat, hoe en waarom! (We raden je niet aan om je vader of moeder te kiezen, die zijn al (en veel meer) een soort mentor voor je. Naast je ouders is het goed om een aanspreekpunt te hebben. Tijdens het startweekend hoor je er meer over.