Wat is een Outreach? Een Outreach is een reis die je gaat maken naar een andere plaats in de wereld om daar van betekenis te zijn. Zo zijn we de afgelopen jaren in de meivakantie naar Brussel, Tsjechiƫ en 2x naar Athene geweest om daar de plaatselijke kerk te helpen met diaconale projecten.

Wanneer gaan we op Outreach? De Outreach vindt in de meivakantie plaats. De Outreach voor de meivakantie 2020 wordt nog verder uitgewerkt. Via het aanmeldformulier kan je aangeven of je interesse hebt. Je wordt dan op de hoogte gehouden. We houden de kosten laag, daarom organiseren we soms fondswervingsacties, zoals rommelmarkt en veiling, om de Outreach financieel mogelijk te maken.

Waarom gaan we op Outreach? Het jeugdwerk draait om Kennis, Kunde, Relatie en Karakter. Tijdens de Outreach vallen deze 4 heel mooi samen. Waarom we dat zo belangrijk vinden kan je lezen in onze visie.

Wat we daar precies doen? Beelden zeggen soms meer dan woorden. Om je een indruk te geven vind je hieronder een video van de voorgaande outreach.

  • Tsjechie 2016-2017
  • Griekenland 2015-2016
  • Gateway 2014-2015